YUSUF SARI - OKUL MÜDÜRÜ

YUSUF SARI - OKUL MÜDÜRÜ

 

1982 Yılında Kütahya ili, Simav ilçesinde doğdu. İlkokulu Çitgöl İlkokulunda, ortaokulu Simav İmam Hatip Ortaokulunda, liseyi Simav İmam Hatip Lisesinde okudu. Lisans Eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümde tamamladı (2005).  Yüksek Lisans Eğitimini Uşak Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Yönetimi Denetimi ve Planlaması bölümünde tamamladı (2018).

2006 yılında Hatay ili, Hassa ilçesi, Demrek - Deliçay İlköğretim okulunda İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı. Daha sonra Kütahya ili, Şaphane ilçesi 75. Yıl İlköğretim okuluna öğretmen olarak ataması yapıldı (2009). Şaphane ilçesinde bulunan okullarda öğretmen, müdür yardımcısı ve kurucu müdürlük görevlerinde bulundu (2009-2012).

Kütahya ili, Simav ilçesinde bulunan Şehit Ali Yılmaz Ortaokulunda öğretmenlik, Çitgöl Ortaokulunda müdür yardımcılığı, Beyce ilkokulu – Beyce Şehit Er Mustafa Nerkis Ortaokulunda okul müdürlüğü görevlerinde bulundu (2012-2020). Yemişli İlkokulu – Yemişli Şehit Kenan Karabodur Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı (2020). Halen okulumuzda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.

              Evli ve üç çocuk babasıdır.

(274) 536 7001 Eposta